VestMed – prima clinică privată din Reșița

Totul a început cu doi medici care au crezut în inovație și au îndrăznit să țintească cât mai sus, pentru a oferi pacienților din județul Caraș-Severin cea mai bună îngrijire medicală, chiar la ei acasă.

Dr. Mihai Hurmuz și Dr. Răzvan Lupescu au pus bazele acestei clinci, au investit și s-au implicat pentru a aduce schimbare în sistemul de sănătate românesc. Vestmed este o clinică privată cu o viziune îndrăzneață: să aducă cea mai bună îngrijire medicală comunității din Reșița. indiferent de patologie. Acoperim un spectru larg de specialități și punem accentul pe respectul și atenția deosebită cu care merită tratat fiecare caz în parte.

Sănătatea este atât profesia, cât și pasiunea noastră și ne dedicăm întreaga energie pentru a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. La Vestmed, obiectivul nostru este să creăm un mediu în care fiecare persoană să se simtă înțeleasă, respectată și îngrijită. Credem că îngrijirea medicală ar trebui să fie personalizată și orientată către pacient. Nu există două cazuri identice, de aceea adaptăm fiecare aspect al tratamentului în funcție de tine, ca individ. Indiferent de natura problemei tale de sănătate, obiectivul principal este sănătatea și binele tău.


APARTATURĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE. SPAȚIU MODERN. MEDICI BINE PREGĂTIȚI

Suntem conștienți că fiecare secundă contează în domeniul sănătății. La Vestmed, ne-am orientat investițiile către cele mai avansate tehnologii medicale, pentru a asigura o diagnosticare precisă și rapidă a afecțiunilor. Investiția în aparatură de ultimă generație ne permite să realizăm diagnosticări precise și rapide, reducând astfel timpul petrecut în cabinete și perioada de așteptare pentru rezultate. Mai mult decât atât, prin intermediul acestor tehnologii, patologiile identificate pot fi tratate în aceeași locație, beneficiind de acces la o gamă largă de specialiști din diferite domenii medicale.

Medicii Vestmed sunt profesioniști dedicați, specialiști în nișa lor de activitate, pregătiți să intervină cu soluții reale pentru fiecare pacient. Fiecare doctor din clinica noastră are o experiență vastă în domeniu, multiple ceritificări și este axat pe dezvoltare continuă în specialitatea pe care o practică.

Reșița are nevoie de o clinică privată în care pacienții noștri pot alege servicii alternative celor de stat și în care pot beneficia de planuri de tratament corecte, axate pe rezolvarea rapidă și eficientă a problemei cu care se confruntă.

  Viziune

Viziunea noastră a început din convingerea că fiecare pacient merită o îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate. Am pornit de la nevoile reale ale pacienților și am construit o clinică dotată cu echipamente medicale moderne pentru a asigura accesul la servicii de specialitate într-un mediu modern și confortabil.

  Misiune

Misiunea Vestmed este de a trata fiecare pacient cu același interes și respect și de a beneficia de cele mai moderne sisteme de prevenție și planuri de tratamente complexe, prescrise pentru fiecare simptomatologie.

  Valori

Profesionalism, respect, empatie, inovație. Aceste valori ne ghidează în fiecare interacțiune cu pacienții noștri și în fiecare decizie pe care o luăm, contribuind la construirea unei relații de încredere și respect reciproc între echipa noastră medicală și pacienții noștri.