Pediatrie

Fiecare copil este un adevărat dar, iar sănătatea lor este prioritatea noastră.

Pediatria este ramura medicală ce se preocupă de sănătatea fizică, mentală și socială a copiilor, începând de la naștere și până la vârsta adultă. Această disciplină acoperă o gamă diversă de servicii medicale, incluzând îngrijirea preventivă, diagnosticul și tratamentul bolilor acute și cronice. 

Întregul departament de pediatrie este pregătit să facă față oricăror situații. Medicii și asistentele de la Vestmed au o grijă deosebită când vine vorba de micii pacienți, pentru siguranța, confortul și bunăstarea emoțională a acestora.

Când este necesar să consulți un medic pediatru?

Părinții ar trebui să își ducă copilul la medicul pediatru pentru vizite periodice. Aceste vizite reprezintă o oportunitate pentru părinți de a adresa orice întrebări legate de sănătatea copilului lor. De asemenea, medicii pediatri pot administra vaccinuri în timpul acestor vizite, dacă este necesar.

Ce investigații efectuează medicii pediatri?

Medicul pediatru este primul specialist contactat atunci când copilul tău este bolnav. Pentru a asigura îngrijirea adecvată a copilului tău, medicul pediatru va realiza:

  • Examinări fizice ale copilului;
  • Administrarea vaccinurilor necesare.

Medici